Biografie

 

Isabel Bruijnzeels is een actrice van Nederlandse afkomst. Ze spreekt vloeiend Nederlands en Engels. Isabel speelt haar eerste hoofdrol in de comedyserie Multiplayer, onder regie van David Cocheret (o.a. Spangas, De Slet van 6VWO) en geschreven door Paul de Vrijer (o.a. Herres, Vakkenvullers).

In 2015 begon Isabel aan de theaterschool in Dordrecht. Bij deze school heeft ze in meerdere voorstellingen mogen spelen. Met behulp van Romy Irene heeft ze ook kort gewerkt met de Chubbuck Techniek. Op de Nederlandse Acteursschool ontwikkelde zij haar liefde voor film en televisie.

Na het behalen van haar certificaat heeft ze in meerdere korte films gespeeld, waaronder ook een 48 hour film project. Haar focus ligt dan op (inter)nationale films en series. Isabel speelt haar eerste hoofdrol in de nieuwe comedyserie Multiplayer. Als Janna maakt ze deel uit van een groep jonge werknemers in een gamewinkel. De 10-delige comedyserie is vanaf zaterdag 27 januari 2024 online te zien via npo3.nl.

Daarnaast heeft Isabel vanaf begin 2021 een naam voor zichzelf opgebouwd via social media. Ze is met name actief op de platformen TikTok en Instagram, waar ze gezamenlijk 70K+ volgers heeft. Naast haar acteerwerk besteedt ze tijd aan het ontwikkelen van nieuwe talenten en het vinden van nieuwe hobby’s. Inmiddels heeft Isabel zich meer dan 25 skills en talenten eigen gemaakt. Haar energieke karakter en positiviteit zorgen ervoor dat ze alles wat zij doet met beide handen aanpakt.